Creează un grup
- Deschide Study Groups și alege Create Group.
- Dă-i un nume și, opțional, o descriere despre ce e grupul.
- Alege Create. Tu ești proprietarul grupului.
Invită oameni
Fiecare grup are un cod de invitație. Deschide grupul, folosește Copy invite code și trimite-l celor pe care îi vrei în grup. Dacă un cod a ajuns unde nu trebuia, Regenerate invite code face unul nou. Codul vechi nu mai funcționează imediat, iar cei deja în grup rămân.Intră într-un grup
- Deschide Study Groups.
- Lipește codul de invitație primit în caseta pentru cod.
- Alege Join Group.
Partajează cu grupul
- Partajează un quiz ca să-l poată juca toată lumea. Rămâne al tău, iar răspunsurile corecte tot nu ajung niciodată în browserul altcuiva.
- Partajează o notiță ca s-o poată citi toată lumea. Notițele partajate sunt doar pentru citire: membrii pot învăța din ele, dar doar tu le poți modifica.
- Save a copy salvează un quiz partajat în Quizzes-ul tău, dacă proprietarul grupului a permis copierea.
Nimeni nu îți vede scorurile la quiz-uri dacă nu le partajezi tu.
Roluri
Nimeni nu își poate schimba propriul rol și există mereu un singur proprietar.
Părăsește sau șterge un grup
- Părăsește grupul de pe pagina lui. Pierzi accesul la quiz-urile partajate și la activitate. Ce ai partajat rămâne în grup până îl retragi tu sau un admin.
- Proprietarul nu poate părăsi grupul, pentru că grupul ar rămâne fără nimeni care să-l administreze. Îl poate șterge în schimb. Ștergerea unui grup e definitivă și nu poate fi anulată.